Szolnok szélvédőjavítás

Szélvédő javítás és lámpabúra polírozás

06/20-299-35-95

  • A 2010. májusi jogszabályváltozás óta műszaki vizsgán csak a sérülésmentes vagy szakszerűen kijavított szélvédő felel meg teljes mértékben a követelményeknek, azaz sem kavicsfelverődés okozta hiba, sem repedés nem lehet az üvegén.
  • Ha útja során szélvédőjén sérülés keletkezett (kő, vagy kavics felverődés által) minél hamarabb keresse fel szakembereink valamelyikét, mert az apró sérülésből a nap hője, vagy a téli fagy hatására repedés alakulhat ki, akár pár napon belül is.
  • Szélvédő javíttatás előtt ne mossa le semmivel szélvédőjét, mert ha folyadék (eső víz, ablakmosó víz) kerül a sérülésbe, a ragasztó anyag vízzel keveredve nem ragad, így meg kell várni (kb. fél nap száraz időben) míg a sérülés kiszárad.
  • A lámpabúra javítási ideje kb.: 40 perc / lámpa búránként, ezért érdemes időpontot egyeztetni előzetesen.
  • A frissen kapott felverődést érdemes mihamarább javíttatni, mivel az útja során a por, és egyéb szennyeződések folyamatosan szennyezik a sérülés belsejét. A piszkot már nem lehet kitakarítani az üvegből és később a javítás során esztétikailag nem lesz 100%-os a kimenetel. Ha nem tudja rögtön szervizünkbe szállítani érdemes leragasztani helyét (pl.: celluxszal).
  • A repedés javítása némileg drágább eljárás, továbbá legrosszabb esetben a repedés már nem javítható, ekkor már csak a szélvédőcsere marad. A szélvédő csere után a kicserélt üveg soha nem lesz ugyanott, ahol gyárilag volt.