Szolnok szélvédőjavítás

Szélvédő javítás és lámpabúra polírozás

06/20-299-35-95

Az autója klímarendszerének higiéniai tisztítását szezonálisan évente minimum 2 alkalommal érdemes elvégezni (tavasszal a klíma szezon előtt és ősszel, az influenza szezon előtt.)

Télen, amíg nincs használatban az autó klímarendszere a baktériumok, vírusok, gombák elszaporodnak a klímapárologtató felületén, hiszen a rendszerben a nehezen hozzá férhető részekben lévő párás, nedves levegő ideális körülményeket biztosít számukra. Később a mikroorganizmusok a klímarendszeren keresztül a légáram segítségével az utastérbe juthatnak. Belégzésük allergiás tüneteket – nyálkahártya irritációt köhögést, könnyezést és tüsszentés - válthatnak ki.

Jöjjön el és fertőtlenítse klímáját most! Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos.

Az autó klímarendszere és az utastér fertőtlenítése tisztítása, szagtalanítása és légtisztítása vegyszer nélkül ózongenerátorral történik, nagy koncentrációjú ózonnal.
Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő hatású anyag, sokkal hatékonyabb hatású, mint a klór.

A nagy teljesítményű ózongenerátort körülbelül 20 perc alatt elpusztítja a kórokozókat. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok száműzése már lehetséges az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak egészséges kellemes, friss, tavaszi eső illatot.

Az autó klíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autót - a teljes utasteret – is fertőtleníti.
Nincs szükség az autó megbontására. Az ózon, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.
Vegyszermentes, környezetbarát eljárás. Eltünteti a kellemetlen szagokat. Elpusztítja a kórokozók 99,99%-át.

Ár:
Klíma tisztítás : 4000 Ft.
Klíma tisztítás utastér fertőtlenítés és szagtalanítás: 6000 Ft.

Fertőtlenítés időtartalma Kb. 30 perc.
Helyszín:   Szélvédő javítás Média Markt parkoló Szolnok Felsőszandai rét 1.
TEL:  06202993595
http://www.ozonos-autoklimatisztitas.hupont.hu